lev dagen som om du skulle dö imorgon

Tjoo!

Dagen har då börjat riktigt segt. Vaknade för typ en timme sen. Nu sitter jag och lyssnar på ken och har det tråkigt ;P Har ingen aning vad man ska hitta på idag.. ? Men nu ska jag ta och göra mig lite frukost kanske :)

/e


Skotertime ;)

Hejhej!

Är inte så uppdaterad här nu för tiden, det är väl nog för att jag inte hinner.

Men iallafall.. Mira, Erica och Maria sov här i lördags tills igår, så blev det väl rätt mycket spelande o så :) Så igår efter dom hade farit hem, for jag och Felicia till Maria och körde skoter. Grrrrrymt kul! ;D Ja sen kom jag hem, så tänkte jag fara till Maria och sova där, men då sket det sig. :@ Jaja, idag har jag sovit och sen bara hunnit med o sitta vid datorn. Ska snart göra mig nå mat. Får se vad som händer idag då... Men ha en bra måndag :)
xoxo /e


:@ :(

Jag brukar sitta och tänka på det. Hur jag först tyckte det var så jävla dumt att hålla på så mot dig. Så gjorde jag det själv. Åh, fan va lessen jag blir när jag tänker på det, hur dum jag var mot dig då. Sen när jag läste dedär, det var då jag började tänka på hur jag egentligen vart mot dig. Hade jag vetat dedär hade det varit en annan grej för mig. Visste ju inte. Ååh, fan va jag är dum. Om du fattar vem du är, så förlåt..


no sleep tonight

Oj känns verkligen som att det var länge sen jag skrev något här.

Iallafall så var jag o tjejjorna till Lule igår. Kul, men varmt och trångt. Men man hitta sig lite av varje iallafall :)
Sen skull alla dricka o så, blev o sitta i det kalla sommarköket.... ;o
Ja så nu har jag vaknat för nån timme sen och vet inte alls vad jag ska hitta på idag och pappa har redan hunnit vara till Lule, fan jag som hade velat följa med och köpa lite stuffs :( Jaja, nu ska jag se film eller käka, ha en bra lördag! /e

SEX AND THE CITY: THE MOVIE



Såg just klart denna film :) Andra gången jag ser den och ändå lika bra.
Annars har jag bara sovit och tagit det chill idag. Inte så mycket gjort. Imorgon blir det att fara på mellandagsrean, kul! :D
Nu ska jag se någon annan film, xoxo /e

God jul :) ;-*

Jahaja. Då var julen över för iår. Nu är det bara 365 dagar kvar tills nästa gång ! ;) Om det inte är 366. Jaja shit the same.
Fick iallafall en ny plattång, hårfön, presentkort, pengar, gh, klipp och färgning och några andra grejjer :) Så det var rätt bra. Vad fick du?  (;

Ha det bra resten av julkvällen P. /e

MERRY XMAS :)

GOD JUL ALLA <3


Ja, igår såg jag nog världens vackraste film. Ååh vad bra den var :')
Annars så brukar jag ha det svårt för att somna dagen innan julafton, men igår var jag tillomed trött, så jag somnade nog innan jag ens hade stängt ögonen. Skönt, då slapp man ligga och vrida o vända i flera timmar. :)

På någon  tag ska gå och basta. Vad som händer sen får jag se :)
Men iallafall ha en riktigt god jul ;) PUSS/e

Tisdag 23/12

Godmorgon.
Eller ja egentligen har jag varit vaken sen 10.. Jag har då hunnit med en sväng på ICA och köpt julmat. Åh dagen innan julafton går alltid så satans segt. Någon mer som håller med?
Ja nu sitter jag och spelar GH, ska snart klä på mig och gå ut på en prommis med hundarna, sen får man se vad som händer :)

Nu ska jag fortsätta med mitt spelande ;)
/E


Jag måste bara få ladda upp en bild på en grymt snygg kille..

.. Robert Hoffman, han från Step up 2 ;)

The day before christmas... :)

Jag hoppas då att den här dagen, doppare dagen, blir bra! och det ska jag se till att den blir :)

Nu ska jag joxa på hära, sen se något avsnitt av 90210 eller se någon film, eller sova? :) Mmh jag blev sugen på glögg.. :) Men pallar nog inte börja göra. Får bli imorgon istället ;)

Vad händer idag (23 december) ppl? :)) <3

This really SUCKS!

Min jul är förstörd. Tack för det..!!





Kan inte allt bara vara som förut? Som när man var liten....


Sverige i mitt <3

Hemma i Sverige nu <3 Skönt!
För att åka bil i över 5 timmar är ju inte det roligaste man vet. Kom hem för några timmar sen och vi for därifrån kring 10 tiden. Blir nog ett bra tag innan jag åker någonstans långt bort igen. Jag håller mig till min kära by ;) Haha

Ikväll ska jag dra till med en städning, ta fram julgranen och nu har jag redan hunnit glömma bort va mer det var ;D Men bara ta det lugnt tror jag :)
Vad händer hos dig kvällen innan dagen före julafton? ;)

Pussochkram ,e


Guitar Hero World Tour


Jag har nämligen önskat mig GH World Tour i julklapp. Eller egentligen är det min lillebror, men blir lika mycket mitt ;) Har sett att det finns några riktigt bra låtar i det ! :)
Vad har du önskat dig? =)


Your love is my love

Hej..

Japp jag lever än. Tar det chill o så :) Skönt värre! Imorgon far jag hem till Sverige, saknar mina djur väldigt mkt .. :) Ska bli skönt. Så är ju julafton på onsdag! Mmh, jag älskar december ;)

Nu ska jag köra battle med en tjej i GH :) XOXO


A drop in the ocean - Ron Pope
Broken strings - James Morrison ft. Nelly furtado

Två riktigt sköna låtar just nu ! :)

Sanningen gör ont men lögner är värre

Hej!

Är ju i Finland just nu. Skönt o vara hemifrån, men vill ju såklart hem också ...
Ja, tar det mest lugnt, spelar gh oså :) På måndag far man ju hem.
Men nu ska jag se vidare på en film
Hade bra puss (:

Julavslutning 9an

Yeees,
vilken tråkig dag.. lalalaa

Skola idag då, vaknade 20 i 7 så åkte jag dit, började med att vi skull se nån film från 30-talet typ, sen fick vi då sluta sa Pär, så tog kvart i tio bussen. Nödvändig dag då!?!? ;o Näe!
Sur ja blev, man hade kunnat sova tills nu istället för att hålla på åka till kalix fram o tillbaka o allt..

Jaja, ska packa snart, har inte börjat än ;p Sen blir de o färga håret och sen dra till kalix på avslutning. Så åker man sen då. Åh, gratis smsen gills inte därifrån. Så varje sms till sverige kostar väl kring 10 spänn? (N)
Men nog överlever jag, får jag ju hoppas ;)

Nu ska jag fortsätta med mitt Gh spelande Puss (;


Hej mitt vinterland nu e jag här




Shuu ;D
Kom just ut ur en skön dusch ;) Mmh, riktigt skönt var det.
Iallafall så hade vi sista ridningen idag, gymkhana, haha gick bra (not) ;p
Men whatever, det är ju bara för skojjs skull. Ja sen har jag bara suttit här hemma och lodat.
Ska snart börja packa, kläder o sånt stuffs. Åker ju imorgon på dirren efter julavslutningen. Tror nog att jag tar Min nya klänning då. Hitta ju som sagt ingen klänning som jag kunde tänka mig. Så köpte bara en simpel, svart klänning. Får väl duga ;)

Men nu ska jag se på 90210 och sen dra mig bort från datorn.
Sovgott Puss <3




<333

Guitar Hero ;D

Hellu :)

Jag och Maria nöter gh ;) haha. rätt boring, längtar tills jag får med trummor ! :D Kul.
Ja vi hade volleybollturnering idag, vi sög ;p För vissa i våran klass var inte så seriösa.. ;s Jaja så sluta vi 11 så har jag väntat på bussen tills kvart över 12.
Ikv ska jag o rida så skriver sen ;)

Btw, avslutning/lov imorn =D=D ;)
/emmaa,


It's not where you're from. It's where you're at

Hann aldrig lägga in dehär inlägget igår, så gör det nu ;p


Två stycken hemskt underbara filmer. Kan se dom hur många gånger som helst och blir aldrig less.
Puss på att killarna som är huvudpersonerna är grymt snygga ;) Och vem vill inte kunna dansa som dom gör? :)

I can't tell you something that ain't real

Aaah gud sitter och lyssnar på världens bästa låt!! <3 Haha okej, jag vet att jag kommer älska någon annan låt mer om sisådär 2 månader. Men den här var nästan så att den gjorde min dag till den bästa i världen ;D

Annars har jag bara hängt i skolan. Var rätt chill. Nu dagarna innan jul brukar det inte vara så stor press ;p Biologi provet idag gick bättre än jag trodde. Hade knappt tränat något, max 15 min igår kväll. Så träna jag som nå tok på hålet vi hade innan. Fick VG iaf, blev då rätt nöjd :)

Sen så tog jag och Jessica halv 3 bussen till töre och sen åkte vi med Marias pappa hem till henne i Siknäs. Så har vi hållt på jyra omkring med skotern hela kvällen ;D KEEUL SOM FAN! :)) Ja så kom jag hem för 2 timmar sen typ så har jag bara tagit det chill, ätit, tv o så :) Det är riktigt jävla sköönt att inte har några prov eller läxor, alltid veckan innan jul är det alltid skönt! Men nu ska jag lyssna vidare och se om jag kan ladda ner några avsnitt av 90210, pb håller på döda mig. Dom har tagit bort alla avsnitt eller ngt, hittar dom då inte ;s ;@

Jaja hade, puss qti ;)


Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before


Everybody dance now!

Hehe ja så är det ;)
Veckan har varit riktigt stressig tycker jag. Speciellt so uppsatsen jag skulle göra klart.. Men nu har jag bara lite smått jag måste göra klart plus prov i biologi imorgon (N) 
I fredags såg jag och Felicia idol hos mig. Kevin vann ju, som man nästan kunde ana länge tillbaks. =) Men Robin.B borde ha vunnit ;)
Sen igår var jag till Lule med Fellllllan, köpte julklappar till the family och en tröja o nån klänning till mig :) Sen kom man hem åt, sen iväg ut. Umgicks med folk, riktigt fun :)
Idag har jag inga sådär planer mer än att plugga till provet och städa ;p
Eller så kanske jag skulle dra mig med till Siknäs och köra skoter och sådär.
Men nu ska jag börja med städningen.
4 dagar kvar sen lov ! =DD
Hade fint! <3

Sweetness

Hej.

Sitter här och är sur över en grej. Hur jävla dum kan man vara mot en sån person? ;/ <3
Åh, fan va less..
Jaja annars så har jag bara kommit hem från skolan, sett film, sovit, ridit, ja allt sånt där. Så skulle jag göra lite på so:n, men hände inte så värst mkt. Nu ska jag se nått avsnitt av 90210. Så jädrans bra :) Fast oth är ju bäst ;) Imorgon blir det plugga på, och ta det chill.
Sov gott PPUSS


mama who gave me

Hej :)

Har sån mensvärk just nu... usch ;/ Hate it. Skolan var enormt seg idag, tyckte jag. Ingenting var ens roligt. Utom på no:n ;) partyklasse suger för övrigt.. Har sån press på mig känner jag, ska ha klart alla inlämningsuppgifter i veckan, för dom sätter betygen på söndag. Så borde egentligen plugga, men det känns inte ett dugg kul att göra det. Men men, ska leta fram min krönika nu, och sen göra klart so:n.

Puss

Schools sucks, But it gives skills

Skolan tar mycket av min tid.. suck. Men efter den här veckan är allt klart, då är jag tillbaks i mitt gamla liv igen :) haha

Wait for me

Hej hopp =)

Var nån dag sen jag skrev nånting ;p 
Men skolan tar ju upp all tid så..
Ja iaf, så igår var vi till Rörbäck, jag och dom andra tjejjorna. Poppen fyllde ju 18 igår så :) Var en massa folk där, men sen skulle alla hem eller det vart inte så mycket folk där kvar. Så då drog jag hem med fellan :)
Ja har duscha just och nu ska jag fortsätta med mitt so arbete och arbetet vi gör på projekt tiden ;p
Ikväll blir det kanske chill här hemma, eller så nån film och mys hos någon.
Jaja nu ska jag fortsätta :)
Pusspårej 

You don't know me, you don't even care

Hejhej.
Det här blir ett väldigt kort inlägg.
Skola idag då, sög. Sen gick jag och fellan till mig och pluggade oså (: Sen drog vi ut till Shell och sen vidare till Erica. Ja sen kom jag hem för ett tag sen. Så nu ska jag äta, plugga lite kanske och lägga mig och sova :]
Sov gott pusss.

- äru me bree ?

Tjao.
Har nu under kvällen spenderat min tid på att rida, sen komma hem, in i duschen, äta och plugga......! Har nämligen prov imorgon på 1a världskriget ;sss , och har bara läst lite om det när jag kom hem från skolan. Så får väl hoppas att det går bra då :) Skolan var väl sådär. Gillar onsdagar ibland :) Alla andra dagar suger. Eller iofs så suger ju hela skolan, men måste man så måste man.
Men ska snart lägga mig. Sov gott Puss :)


RSS 2.0